Din indkøbskurv er tom.

Søg blandt vores produkter

Udvælgelse & sporbarhed

Udvælgelse og Sporbarhed

Lorem ipsum dolor sit amet

UDVÆLGELSESKOMITÉ

At udvælge en olivenolie er meget lig vinsmagning: det involverer ikke kun øjnene,  men i høj grad næsen og munden til at bestemme terroirets og håndværkets kvalite, idet der bag enhver exceptionel vintage findes en lidenskabelig avler, der gør hele forskellen. 
For at afgøre hver udvælgelse samler vi en smagskomité under ledelse af Eric Verdier, en specialist i sensorisk analyse. Ved at sammenligne karakterer og bedømmelser givet af hvert medlem af komitéen, giver det os mulighed for at raffinere vores definition af de sensoriske karaktertræk ved hver grand cru olie. Hver uge bliver de udvalgte olivenolier underlagt en sensorisk analyse for at følge deres udvikling og stabilitet over tid. Alle vores sublime olivenolie bærer Hommes de l'Olivier signaturen og eskriver de særlige aromaer i deres region.
Around the Olivier - Selection & Traceability

SPORBARHED

På hver mærkat kan forbrugerne læse den præcise oprindelse af olien, inklusive producenten, de anvendte olivensorter og, selvfølgelig, høstdatoen. Ulig vin forbedres olivenolie ikke over tid. Vi anbefaler at du køber olien i små portioner (1/2 liter) og opbevarer den væk fra lys. Som alle organiske produkter er olivenolie underlagt vejrforhold. Fra et år eller region til den næste kan høsten variere betydeligt i både kvalitet og kvantitet. Det er derfor vores årgangsolivenolier er tilgængelige i stærkt begrænsede partier, og det er fuldkommen normalt for en olie af samme oprindelse ikke nødvendigvis at have de samme karakteristika fra sæson til sæson. Visse vintages kan endda udgå fuldstændig fra vores sortiment, hvis de ikke lever op til vores kvalitetskrav. Andre produceres i så små kvantiteter, at det ikke er nogen overraskelse, at vores lager løber tør midt på sæsonen. 

 

Around the Olivier - Selection & Traceability