Din indkøbskurv er tom.

Søg blandt vores produkter

Olivenhøsten

Høst

Lorem ipsum dolor sit amet

Plukning:

Oliven bør plukkes med håndkraft eller redskaber, der ikke beskadiger bladne eller frugten: når først en oliven er faldet til jorden, oxiderer den langt hurtigere. Høstdatoen varierer fra region til region afhængig af, hvornår frugten er moden, men det er bedst at samle oliven, når de stadig er grønne for bedst at bevare den kraftige aroma i olien. Høstede oliven skal fragtes til møllen, så hurtigt som muligt og presses samme dage, så deres friskhed bevares.
Around the Olivier - Harvest

Høstdato:

Høstdatoen, som skal fremgå på hver etikette, er afgjort en af de vigtigste informationer at have, inden du køber nogen olivenolie. Forveksl ikke høstdatoen med udløbsdatoen...dette kan let medføre forvirring.Oliviers&Co. tilføjer høstdatoen, så du kan nyde olien indenfor en rimelig tid efter, den er blevet presset, når den stadig har sine rigeste aromaer. Høstdatoen indikerer måneden og året, hvor olivenerne er plukket såvel som presset. Oliven høstes generelt mellem oktober og januar.

Around the Olivier - Harvest