Din indkøbskurv er tom.

Søg blandt vores produkter

VORES LÆKRE OPSKRIFTER

ALLE RETTER FRA OLIVIERS&CO

Extrême Chokolade & Suprême Pistacie Julestamme

Extrême Chokolade & Suprême Pistacie Julestamme

Ingredients for 6 peoples

  • Kage: 3 æg, delt
  • 30g hvedemel
  • 50g kartoffelmel
  • 120g sukker
  • 20g smør
  • 1 stort stykke bagepapir
  • Creme:
  • 1 glas O&CO Supreme Pistacie creme, ved stuetemperatur
  • 1 glas O&CO Extreme luksus chokolade spread, ved stuetemperatur
  • Pynt: Noget flormelis og evt. div. sukkerpynt som save, svampe, kogler,..

Preparation

Preparing 25 min. Cooking 20 min. Waiting nc.

Forvarm ovnen til 150°C. Smør bagepapir med smør. Pisk æggeblommer og sukker indtil konsistensen er let/luftig og lysegu. Tilsæt hvedemel og kartoffelmel og vend forsigtigt sammen med æggesnapsen. Pisk æggehviderne til en stiv masse og vend det forsigtigt med æg og mel blandingen.

Fordel dejen jævnt over hele det smurte bagepapir og bag i ovnen i 20min så den er bagt men stadig blød og let fugtigt. Vend den bagte kage ud på et rent fugtigt viskestykke og fjern forsigtigt bagepapiret. Brug viskestykket til at lave rulle en roulade (stamme).

Rul forsigtigt kagen ud igen og smør et lag af O&CO Extreme luksus chokolade ud over hele overfladen. Brug igen viskestykket til at rulle kagen sammen til en roulade (stamme).

Skær endestykkerne af så du har to flotte afslutninger på stammen og placer denne på et serveringsfad. Dæk stammen med O&CO Supreme pistacie creme og pynt evt. med sukkerpynt som save, svampe og save (typisk fransk julestamme-pynt).

Sættes i køleskabet 1time og drysses med flormelis lige før servering.

Voila!

PRODUTOS O&CO

  • La Suprême Pistaciecreme

    La Suprême Pistaciecreme
    99,00 kr
  • L'Extrême chokoladecreme

    Olivenoliebaseret luksuschokolade

    280 g

    L'Extrême chokoladecreme
    109,00 kr